Nyhet: Mafi i vårt sortiment

Mafi i vårt sortiment

Vi har äntligen tagit in Mafi i vårt sortiment!

MAFI:s svenska infästningar för solceller är en komplett samling av produkter och lösningar som är speciellt utformade för att säkert och stabilt montera solcellssystem i Sverige. Sortimentet inkluderar olika typer av fästelement, stag, skenor och klämmor som är utvecklade för att passa olika typer av tak och underlag.

 

Infästningarna från MAFI är konstruerade med fokus på hållbarhet, säkerhet och för att underlätta installationen. Produkterna är tillverkade av högkvalitativt material som tål de svenska väderförhållandena och temperatur variationerna.

 

Fästelementen är designade för att säkerställa en stabil och pålitlig montering av solpanelerna. Stag och skenor ger extra styrka och hållbarhet åt installationen, medan klämmor håller solpanelerna på plats på ett säkert sätt.

 

Med MAFI:s svenska infästningar kan installatörer och hemmafixare känna sig trygga med att de har tillgång till pålitliga och högkvalitativa produkter för att säkert montera solcellssystem och maximera solenergiproduktionen.